Levyt

Solinalta on ilmestynyt kaksi CD-levyä 2016 ja 2021.

Levyjä voi ostaa Solinan keikoilla ja Ideaparkin Bayerncar-autokaupasta. Isompia määriä voi tiedustella: suvi@solina-kuoro.fi tai tekstiviestillä/Whatsapp-viestillä p. 050 5625808/Suvi Ilonen

Solina-tuotteet

Levyä, nuottikirjaa ja muita Solina-tuotteita on saatavilla Solinan keikoilla. Isompia tilausmääriä voi kysyä suvi@solina-kuoro.fi

 

Solina-DVD:t

Solina-kuoro on julkaissut kolme DVD-levyä: Kun rakkaus pukeutuu valepukuun –musikaali (2016), Solina 10v -juhlakonsertti (2017), Puuhun ja takaisin -musikaali (2019)

Kun ensimmäistä kertaa tutustuin Solina-kuoroon, se teki minuun suuren vaikutuksen. Kun tällainen joukko lapsia laulaa yhdessä tuollaisella ilolla ja innolla, ei se jätä ketään kylmäksi.

Pari vuotta sitten eräässä tapahtumassa sain päähäni ehdottaa kuoron johtajalle Suville, että voisimme tehdä yhteisen levyn, jossa “minä kirjoitan laulut ja Solina laulaa”. Olen todella iloinen ja onnellinen, että siitä tuli totta. Ja sehän on tietenkin parasta, että lauluista välittyy myös se kaikkein hienoin asia eli Taivaan Isän rakkaus mukaansatempaavalla meinigillä ja iloisella energialla.

Kuuntele, laula mukana ja huomaat, kuinka nuorrut itsekin!

Pekka Simojoki