Levy

Solina-kuoron CD on upea valikoima vauhdikkaita ja koskettavia Pekka Simojoen uusia lastenlauluja. Lauluissa on selkeä sanoma ja helppo melodia. Ne tempaavat heti mukaansa ja antavat evästä koko elämän ajaksi.

Laulut kertovat välittämisestä, ilosta ja herkkyydestä. “Jokainen on kaunis”, “Suuri syli”, “Ilomoottori” ja monet muut laulut saavat lasten suussa eloisan tulkinnan. Tuntuu kuin olisi päässyt raikkaiden vesien ääreen, mistä kertoo myös levyn nimikappale Solinaa: Solinaa, solinaa niin kuin raikasta vettä, joka janon voi sammuttaa. Solinaa, niin kuin makeaa mettä, niin kuin maitoa, hunajaa. Solinaa, kuunnelkaa, lähde Jumalan pulppuaa.

Seinäjoen seurakunnassa toimivassa Solina-kuorossa on melkein 150 innostunutta lasta, ja laulamisen riemu kuuluu äänitteelläkin. Alun perin pienestä lauluryhmästä on muutamassa vuodessa kasvanut ainutlaatuinen pohjalainen ilmiö. Kun tunnettu gospelmuusikko ja lauluntekijä Pekka Simojoki tutustui Solinaan, kuoro teki niin suuren vaikutuksen, että hän lupasi kirjoittaa sille levyllisen uusia lauluja.

Kuoroa johtaa Suvi Lehtimäki. Äänitteellä soittaa myös joukko Exit-yhtyeen muusikoita, muun muassa kitaristi Jarkko Jouppi, joka on toiminut levyn tuottajana.

LEVYN KAPPALEET

 1. Hedelmäpommi
 2. Ilomoottori
 3. Solinaa
 4. Myrsky
 5. Koko konkkaronkka
 6. Jokainen on kaunis
 7. Kevään karkelot
 8. Elämän koulussa
 9. Kun anteeksi antaa ja saa
 10. Ensimmäinen etappi
 11. Liian pieni, liian suuri
 12. Suuri syli

SAATAVILLA MYÖS: SOLINAN NUOTTIKIRJA

Solinan levyn lauluista on tehty myös nuottikirja, jossa on helpot säestykset. Nuottikirja sisältää myös valokuvia kuorosta ja levyn äänityksistä. Nuotintajana toimi Jari Levy.

SAATAVILLA MYÖS: SOLINAN TAUSTAMUSIIKIT

Laula levyn lauluja oman lapsikuorosi kanssa! Solinan CD-levyn lauluista on nyt julkaistu myös singback-versiot, eli pelkät taustamusiikit ilman kuoron laulua.

Osta levy!

Levyä ja nuottikirjaa on saatavilla Solinan keikoilla sekä sähköpostitse osoitteesta suvi@solina-kuoro.fi. Hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut.

HINNASTO

 • Solina CD: 20 €
 • Nuottivihko: 13 €
 • Pakettitarjous (levy + nuottivihko): 30 €
 • Taustamusiikki-CD: 10 €

Solina-DVD:t

Solina-kuoro on julkaissut kaksi DVD-levyä: Kun rakkaus pukeutuu valepukuun –musikaali (2016) ja Solina 10v -juhlakonsertti (2017).

Kun ensimmäistä kertaa tutustuin Solina-kuoroon, se teki minuun suuren vaikutuksen. Kun tällainen joukko lapsia laulaa yhdessä tuollaisella ilolla ja innolla, ei se jätä ketään kylmäksi.

Pari vuotta sitten eräässä tapahtumassa sain päähäni ehdottaa kuoron johtajalle Suville, että voisimme tehdä yhteisen levyn, jossa “minä kirjoitan laulut ja Solina laulaa”. Olen todella iloinen ja onnellinen, että siitä tuli totta. Ja sehän on tietenkin parasta, että lauluista välittyy myös se kaikkein hienoin asia eli Taivaan Isän rakkaus mukaansatempaavalla meinigillä ja iloisella energialla.

Kuuntele, laula mukana ja huomaat, kuinka nuorrut itsekin!

Pekka Simojoki